Kjendisgalleriet.com

Informasjon om kjendiser.

Oprah Winfrey

Født 29.1.1954.

Oprah Winfrey erUSA's og resten av verdens store talkshow dronning. Hun har vært et ikon på verdens TV-skjermer i nærmerer 20 år. Oprah ble først og fremst kjent i Norge da hun sensasjonelt fikk intervjue Michael Jackson etter et tiår med taushet fra Jackson. Intervjuet ble sendt på norsk TV ogi ettertid har hennes TV-show "The Oprah Winfrey Show" blitt vist på forskjellige skandinaviske TV-kanaler.

De siste årene har Oprah Winfrey tatt mer og mer politiske standpunkt og var en aktiv støttespiller og tilhenger av Barack Obama under valgkampen for å bli amerikansk president. Oprah Winfrey deltar også sterkt i saker som kvinnekamp og kjemper for minoriteters rettigheter. Hun har av flere blitt omtalt som verdens mektiske kvinne. Hun har også opparbeidet seg en milliardformue.

Winfrey er også kjent for hennes mange vellykede slankekurer men har i ettertid lagt på seg igjen noe som har gjort henne til en kjent "jojo" slanker.

Synnøve Skarbø

Født 15.10.1970.

Synnøve Skarbø er et kjent TV-ansikt for de aller fleste nordmenn. Hun har vært innvolvert i og vært programleder for flere middels populære TV-show i Norge det sioste tiåret.

Hennes Tv-karriere begynte med deltagelse i porgrammet "muldvarpen". Deretter har det fulgt slag i slag bl.a. som værdame, programmet, "Make My Day", "Peking Ekspress", "Bolig til salgs", "Birkebeineren" og  og "Spotlight".

Skarbø er dagsaktuell med programet "wipeout" på TV-Norge.

Kristin Spitznogle

Født 23.3.1972.

Kristin Spitznogle er hos folk flest best kjent som læreren i TV-programmet "Sexskolen" på TV3. Hun er utdannet psykolog og sexolog.

Spitznogle har de siste årene vært i rampelyse av flere forhold av svært forskjellig karakter. Hun har hatt diverse mindre opptredener i forbindelse med at hun har jobbet som musikk-frilanser. Hennes seksuelle råd har til tider vært omdiskuterte. I 2006 gikk hun forøvrig offentlig ut og fortalte at hun ble forfulgt/ trakkasert av en mann.

Kristin Spitznogle hadde nylig et forhold til skuespilleren Mikkel Gaup. TV2 lagde bl.a. et tv innslag på "god kveld Norge", hvor de hadde vært med paret på reise til sydligere breddegrader, bruddet kom kort tid etter at innslaget gikk på TV.

Copyright © 2012. All Rights Reserved.