Kjendisgalleriet.com

Informasjon om kjendiser.

Michael Jackson

Det var først da Michael Jackson startet sin solokarriere på 70 tallet at hans personlige karriere begynte å ta fullstendig av. Det hele toppet seg med albumet Thriller i 1982, et album som den dag i dag er verdens mest solgte album. Det er vanskelig å finne et eksakt tall på hvor mange eksemplarer av albumet som er solgt da det selger bra den dag i dag. Men det skal være ganske sikkert at det er solgt over 100 millioner eksemplarer.

Fra slutten av 80 tallet begynte karrieren å ta en ny vending. Media ble stadig mer og mer interessert i Michael sitt forhold til ansiktsopperasjoner og mindreårige gutter. Han ble anmeldt og etterforsket flere ganger i forhold til mistanke om misbruk av mindreårige gutter. Dette toppet seg med en rettssak i 2005 hvor han ble frifunnet på alle punkter. For alle utenforstående var det imidlertid lett å se at dette var en stor påkjenning for Jackson og han har slitt med mye helseproblemer i kjølvannet av rettsaken.

Nylig ble det kjent at Michael Jackson skal holde flere konserter i London i sommer. Han sier selv at dette er det siste folk vil se til han som artist og det er vel usedvanlig sikkert at billettene til alle konsertene vil bli revet vekk.