Kjendisgalleriet.com

Informasjon om kjendiser.

Michael Jackson

Det var først da Michael Jackson startet sin solokarriere på 70 tallet at hans personlige karriere begynte å ta fullstendig av. Det hele toppet seg med albumet Thriller i 1982, et album som den dag i dag er verdens mest solgte album. Det er vanskelig å finne et eksakt tall på hvor mange eksemplarer av albumet som er solgt da det selger bra den dag i dag. Men det skal være ganske sikkert at det er solgt over 100 millioner eksemplarer.

Fra slutten av 80 tallet begynte karrieren å ta en ny vending. Media ble stadig mer og mer interessert i Michael sitt forhold til ansiktsopperasjoner og mindreårige gutter. Han ble anmeldt og etterforsket flere ganger i forhold til mistanke om misbruk av mindreårige gutter. Dette toppet seg med en rettssak i 2005 hvor han ble frifunnet på alle punkter. For alle utenforstående var det imidlertid lett å se at dette var en stor påkjenning for Jackson og han har slitt med mye helseproblemer i kjølvannet av rettsaken.

Nylig ble det kjent at Michael Jackson skal holde flere konserter i London i sommer. Han sier selv at dette er det siste folk vil se til han som artist og det er vel usedvanlig sikkert at billettene til alle konsertene vil bli revet vekk.

Copyright © 2012. All Rights Reserved.