Kjendisgalleriet.com

Informasjon om kjendiser.

Ye (Kanye West)

Ye er en amerikansk rapper, sanger, låtskriver, producent, entreprenør, modedesigner og filantrop.

Ye begynte å jobbe som produsent for Roc-A-Fella Records i 2000, og produserte albumet "The College Dropout" som ble utgitt i 2004. Dette albumet fikk enorm suksess, og ga ham status som en av de største hip-hop kunstnerne og produsentene i USA.

Ye har gjort mye for å endre hip-hop scenen og hans musikalske stil har inspirert mange andre artister. Han har vunnet 22 Grammy Awards og har solgt over 160 millioner album i hele verden.

Han har også grunnlagt sitt eget klesmerke i samarbeid med Adidas, Yeezy, som har blitt et kjent merke verden over. Han har også startet flere filantropiske organisasjoner som støtter barn i nød.

Les mer …

Victoria Beckham

Født 17.4.1974.

Victoria Beckham fikk sitt store internasjonale gjennombrudd som "Posh Spice" i den britiske popgruppen Spice Girls som nærmest regjerte på slutten av 90 tallet.

Victoria Beckham har etter oppløsningen av Spice Girls forsøkt seg med en solokarriere med mindre hell. Hun har imidlertid beholdt sin status som superkjendis takket være at hun er gift med fotballspilleren David Beckham som fortsatt er aktiv fotballspiller på et av verdens beste fotballag, AC Milan.

"The Beckhams" er et av verdens desidert mest populære kjendispar og har blitt moteikoner verden rundt. De er jaget av paparazzier døgnet rundt men har på en måte selv valgt å være så ekstremt mye i medias søkelys ved sin fremtreden.

Alexander Rybak

Født 13.5.1983. i Minsk, Hviterussland.

Aleksander Rybakk startet sin musikkarriere allerede som 5 åring da han begynte å spille fiolin og piano. Etterhvert ble det fiolinspillingen han satset på noe som resulterte i at han vant "Kjempesjansen", et talenprogram på NRK-TV.

I den norske finalen i Melodi Grand Prix vant Rybak overlegent med sin egenkomponerte låt "Fairytale". "Fairytale" er en låt han har skrevet om sin tidlgiere kjæreste og det oppstå mye ståhei i media etter seieren for å lokalisere denne kjæresten og få hennes kommentarer til låten.

Rybak er en av favorittene til å vinne den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix.

Michael Jackson

Født: 29.8.1958. i USA

Michael Jackson er kanskje verdens største musiker og er en av verdens desidert mest kjente personer. I årenes løp har tilnavnet "King of pop" blitt mer og mer brukt om Jackson.

 Michael Jackson var verdensstjerne helt fra barndommen av da han spilte i familiebandet "Jackson 5". Michael ble etter hvert bandets frontfigur og bandet var en viktig årsak til plateselskapet Motown sin store suksess på 60 og 70 tallet.

Les mer …

Copyright © 2012. All Rights Reserved.