Kjendisgalleriet.com

Informasjon om kjendiser.

Kjendisbloggen

La oss beholde fangene på fortet!

Fangene på fortet er en reinkarnasjon av programmet som hadde sin storhetstid på 90 tallet der to lag med B-kjenidiser kjemper om å vinne penger til et veldedig formål.

Programmet bærer preg av at gevinsten skal gå til et veldedig formål og er preget av god sportsånd fritt for skittkasting og lignende som vi opplever i annen dagsaktuell reality søppel på TV. Nå viser det seg at produksjonen koster i det meste lager for TV-3 som er ute etter å kutte kostnader foran neste sesong med innspillinger. Dette tyder på at de må gå fra B til C-kjendiser noe som for meg er uproblematisk i forhold til underholdningsverdien.

Kjære TV-3 gi oss mer av fangene på fortet, gjerne med C-kjendiser.

Pa jakt etter en date? Let også utenfor Norges grenser på skandinaviadating.com

Jeg gleder meg til SVIK!

Den nye norske filmen Svik med Aqua Lene i en av hovdrollene høster har kritikk i mediene. Terningkast 2 i VG kan ikke betgnes en annet enn slakt.

Nå er imidlertid min erfaring at jo dårligere terningkast en film får jo bedre er den. Det kommersielle som selger er ofte det som ikke er "dypt" nok til å få gode terningkast men derimot er lett underholdning man ikke trenger å sitte å anstrenge seg for for å forstå poengene i filmen.

Så jeg gleder meg til denne kommer på video for kino er jeg for slapp til å gå på :-)

"Skal vi danse" feber igjen!

Da er vi godt igang med årets sesong av det populære TV konkurransen "Skal vi danse".

TV2 har skutt gullfuglen med å kjøpe dette tV-konseptet fremfor mye av den søpla som vises på bl.a. TV-Norge og TV3. Skal vi danse vekker interessen i alle aldersgrupper og fremstår som mye mer eriøst enn mye av reality søpla som vises andre plasser. Bare TV-Morges 71 grader nord kan måle seg mot dette i kvalitet og popularitet.

 

Atter en runde med bonderomantikk!

Da er vi igang med en ny sesong med "Jakten på kjærligheten". Nordmenn simpelthenn elsker å sniktitte inne på kamerset på norske garder i nære og fjerne strøk.

Den første "tabben" har også kommet frem i lyset. Bonden Calle Breensvarte på spørsmål fra Kathrine Moholt i forhold til damer som kunne ri med følgende sjefskommentar: "Det er klart at dukker det opp ei søt snelle som er svær til å ri, så trenger vi ingen hest". Med en setning klarte han med andre ord å hisse på seg alle landets rødstrømper. Vi gleder oss til fortsettelsen...

Takk Michael!

Det meldes i kveld at Michael Jackson er død etter at han tidligee i kveld ble hentet av ambulanse på grunn av hjertestans.

Jeg tror jeg skriver på vegne av alle fans når jeg vil takke Michael for alt han har gjort for musikken og fansen. Han har betydd utrolig mye for svært mange mennesker i nesten 50 år. Ja, han ble 50 år men har vært popartist nesten like lenge og superkjendis ihvertfall 40 av disse årene.

RIP Michael.

Nordmenn er sultne på mer 71 grader nord!

TVNorge har suksess år etter år med  programkonseptet "71 grader nord".  De følger dermed opp i år med en ny sesong med suksessoppskriften.

Det virker som om nordmenn setter stor pris på tøffe utfordringer i norsk natur der konflikskaping kommer i andre rekke. I år er den tidligere glamourmodellen Lene Hansen en av deltakerne og tydeligvis det kortet kanalen bruker for å få nye seere til konseptet. Jeg ser frem til spennende uker med ekte utfordringer i norsk natur.

Skremmende opplevelse for Ole Einar!

Seher.no og Dagladet.no melder at Ole Einar Bjørndalen opplevde i kveld en nesten-kræsj med flyet han reiste med da det ene hjulet eksploderte under landing.

Bjørndalen slapp heldigvis fra det med skrekken og kan dermed fortsette sin innsamlig av edle medaljer til alle mer eller mindre sportsinteresserte sin store glede. Ole Einar er og blir norges største idrettskjendis.

Copyright © 2012. All Rights Reserved.